4 Temmuz 2014 Cuma

Hadi Adrasan'a gidelim...

Hani Kaybedenler Klubu filminde Nejat işlerin bir modu vardı ya sürekli sıkılınca hadi Olimpos’a gidelim diyip gidiyorduJ Adrasan da Olimpos’un yan koylarından daha bozulmamış olanı. Antalya havalimanına 1,5 saat uzaklıkta filan. Yeni bir tatil konsepti lazım diyorsanız, bohem bir tatil istiyorum derseniz o zaman hadi Adrasan’aJ




Değişik ne var diyorsanız; derenin üzerinde kurulmus hamaklarda elinizde kitap sessiz ve sadece ördek sesleriyle takılabiliyorsunuz. Hani o cıstak cıstak partili beach partyler yok burada:) Heryerde kurulmus salıncaklarda sallanabiliyorsunuz. Cardaklarda yemeğinizi yiyorsunuz. Sahil deniz ozellikle aksamustu cok guzel  oluyor, durgun dingin...Alın size baska bir alternatif, sahilin en solundaki taraftan girerseniz yakın gibi gozuken bakir bir kücük koy var, oraya kadar yuzeriz diyip sonra oraya gidip hic kimsenin olmadigi sahilde arkadaslarinizla güneslenip abudik seyler yapabiliyorsunuz:)

Adrasan'da yerli köylülerle tanışabiliyorsunuz. Bakkal vs hepsi yerli zaten. Cok guzel gözleme yiyebiliyorsunuz. Aksamlari sahil'de arkadaslarınızla senzlonglara yayılıp ay ışığının aydınlatmasıyla şarkılar soyleyip, komik anıları hayatı konuşabiliyorsunuz. Yine müzik yapan gruplar oluyor arka fonda:) 




2-3 gün bile olsa kafası dinleniyor insanın burada. Oksijen'in var olduğunu anliyorsunuz, o rahatlık denen yaşam stilinin hala geçerli olduğu yerler olduğunu görüyorsunuz:





Adrasan Sahil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder